Hjem/Datapolitik

Cookie- og persondatapolitik

Her kan du læse om Din Forsikringmæglers cookie- og persondatapolitik. Du kan også få oplyst hvilke data Din Forsikringsmægler måtte have om dig og få slettet disse.Gå til cookiepolitikGå til datapolitikJeg ønsker at få oplyst eller slettet mine data

Cookiepolitik

Vi anvender cookies på www.dinforsikringsmaegler.dk for at kunne give dig den bedst mulige service og oplevelse, når du besøger hjemmesiden.

Ejer- og kontaktoplysninger

Din Forsikringsmægler
Midtager 26 B, 2. tv.
2605 Brøndby
+45 41 30 30 00
info@dinforsikringsmaegler.dk
CVR: 26289610

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som gemmes i din internetbrowser på dit it-udstyr, for eksempel computer, tablet og smartphone, når du besøger en hjemmeside. Datafilen kan enten indeholde tekst, en dato eller tal. Formålet er at genkende it-udstyret og dermed observere, hvordan du bruger hjemmesiden.

I dag bruger stort set alle hjemmesider cookies. I mange tilfælde er cookies nødvendige for at levere ordentlig service på hjemmesiden.

En cookie er en passiv fil, der ikke kan indsamle de oplysninger, der er på din computer, eller sprede computervirus og andre skadelige programmer.

Formålet med cookies

Vi anvender cookies til at registrere din adfærd på hjemmesiden som led i optimeringen af din brugeroplevelse. Oplysningerne, som indsamles, er anonyme og kan ikke føres tilbage til dig eller andre besøgende brugere på hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på dit it-udstyr, så længe du har din browser åben, såkaldte sessionscookies. Andre cookies gemmes på dit it-udstyr i et længere tidsrum, såkaldte persistente/vedvarende cookies. Når du vender tilbage til en hjemmeside, bliver cookien typisk fornyet helt automatisk.

Ofte gemmes cookies fra andre parter end den, som ejer hjemmesiden (tredjepart-cookies). Det kan være cookies med almindeligt indhold men også analyseværktøjer og indlejrede kommentarfelter.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Opsamling af brugerstatistik og brugeradfærd
  • Målrette indhold til brugerne og huske indstillinger
  • Målrette markedsføring på tredjepartssider såsom Google, Facebook og LinkedIn

Typer af cookies

Vi anvender to typer cookies på hjemmesiden. Egne cookies og tredjeparts-cookies.

Egne cookies anvender vi til at genkende brugerens it-udstyr, brugerens indstillinger på hjemmesiden, antal besøg og varighed af besøg, samt om brugeren kommer direkte ind på hjemmesiden eller via en søgemaskine.

Tredjeparts-cookies er cookies placeret på hjemmesiden af andre.  Det vil sige, at tredjeparter får adgang til at placere cookies på din computer, tablet eller smartphone til forskellige formål. Hos Din Forsikringsmægler ApS tillader vi cookies fra Google, Facebook og LinkedIn.

Både egne og tredjeparts-cookies opbevares på brugerens computer i højst 26 måneder fra sidste gang, brugeren besøgte hjemmesiden. Perioden fornys ved hvert besøg på hjemmesiden.

Tredjeparts cookies

Din Forsikringsmægler anvender cookies fra Google, Facebook og LinkedIn. Disse bruges til værktøjer som “Google Analytics” og “Facebook Pixel”.

Disse cookies benyttes til at give indblik i, hvordan websitet performer ift. brugeradfærd. Disse cookies opbevares i op til 90 dage.

Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af tredjeparts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på dinforsikringsmaegler.dk og tilsvarende. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten. Disse tredjepartcookies, udløber efter to år.

Egne cookies (session cookies)

Vi anvender også session cookies, som automatisk slettes fra browseren, når brugeren forlader hjemmesiden. Disse cookies er med til at sikre sidens funktionalitet og gemmer ingen data.

Sådan stopper du cookies på dinforsikringsmaegler.dk

Når du besøger dinforsikringsmaegler.dk, skal du aktivt acceptere eller afvise anvendelsen af cookies. Dette gøres i “popupen” nederst i browser vinduet. Hvis du ikke accepterer cookies, vil der ikke blive placeret cookies på din enhed. Hvis du allerede har accepteret cookies, men ønsker at trække dit accept tilbage tryk da her:

Sådan sletter du eksisterende cookies i din browser

For at slette cookies i din pågældende browser se da her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at informere om, hvilke cookies der placeres på brugerens it-udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

Persondatapolitik

Hos Din Forsikringsmægler prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. I denne persondatapolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af, når du er kunde hos os, besøger vores hjemmeside og/eller i øvrigt anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

Dataansvar

Din Forsikringsmægler er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores juridiske oplysninger er følgende:

Din Forsikringsmægler
Midtager 26 B, 2. tv.
2605 Brøndby
+45 41 30 30 00
info@dinforsikringsmaegler.dk
CVR: 26289610

Din Forsikringsmægler som databehandler

I visse tilfælde er Din Forsikringsmægler databehandler på vegne af vores kunder, fx hvis en kunde har givet Din Forsikringsmægler fuldmagt til at agere på sine vegne. I tilfælde hvor Din Forsikringsmægler er databehandler, agerer Din Forsikringsmægler efter instruks fra den dataansvarlige (kunden) og i henhold til en databehandleraftale. I disse tilfælde finder denne persondatapolitik ikke anvendelse for behandlingen.

Formål med behandlingen og kategorier af personoplysninger

I forbindelse med leveringen af vores ydelser kan vi behandle følgende oplysninger om dig:

Nyhedsbrev:
Tilmelder du dig vores nyhedsbrev på e-mail, behandler vi dit navn og din e-mailadresse (obligatorisk). Retsgrundlaget er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Der henvises i øvrigt til vores side om nyhedsbreve.

Hvis vi ønsker at behandle dine oplysninger til andre formål (fx til markedsføring), vil vi altid informere dig herom og som udgangspunkt indhente dit samtykke til denne behandling, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Vi bruger kun dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails med nyhedsbreve.

Vores hjemmeside:
Bemærk, at det er nødvendigt, at du afgiver visse personoplysninger, for at du kan anvende vores hjemmesides funktioner. Det vil fremgå af de relevante formularer, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke benytte den ønskede funktion. For eksempel har vi brug for dine kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse fra dig via kontaktformularen.

Vi bruger ligeledes cookies på hjemmesiden. Læs mere i vores cookiepolitik.

Modtagere

I visse tilfælde overlader vi dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere og leverandører, fx it-leverandører, markedsføringsbureauer, udbydere af kundetilfredshedsundersøgelser, leverandør af nyhedsbrevservice, mv. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på vores vegne og i overensstemmelse med vores instruks.

Vi kan ligeledes videregive dine oplysninger til eksterne tredjeparter, hvis vi bliver pålagt det, eller det er en del af den ydelse, vi leverer til dig. Det kan fx være til politiet, SKAT eller andre offentlige myndigheder.

Tredjelande

Din Forsikringsmægler overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande (lande uden for EU/EØS).

Sikkerhed

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder og således opfylder kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Hvis du har behov for at sende os følsomme personoplysninger, anbefaler vi, at du benytter kryptering, fx sikker e-mail eller kodebeskyttet fil (Word eller PDF format).

Opbevaring og sletning

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler, herunder i fx bogføringsloven, kan dog give os pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se nedenfor). Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os (se nedenfor).

Vi beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

Ændringer af persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Jeg ønsker at få oplyst eller slettet mine data

Såfremt du ønsker at få oplyst hvilke data Din Forsikringsmægler måtte have om dig og/eller du ønsker disse data slettet udfyld da formularen nedenfor eller skriv til info@dinforsikringsmaegler.dk.
Vi vil derefter besvare din anmodning.

Underdatabehandlere

Vores mæglere og andre virksomheder håndterer data for Din Forsikringsmægler. Læs mere om underdatabehandlere her.

Hold dig opdateret på forsikringsområdet. Tryk her logo

Bliv opdateret på ny viden og gode råd gennem nyhedsbrevet, der udkommer 6 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.