BILFORSIKRING

Hjem/Erhvervsforsikringer/Bilforsikring

Lad Din Forsikringsmægler forhandle din Bilforsikring

For både firmabiler og personbiler skal der tegnes en lovpligtig ansvarsforsikring. Hvis du som bilist gør skade på andre personer, deres ting eller køretøjer i forbindelse med et uheld, kan erstatningskravet løbe op i nogle meget høje beløb, og i sådanne situationer hjælper ansvarsforsikringen dig.

Det er også muligt at tegne en kaskoforsikring. Her dækker forsikringen både ansvar overfor andre samt skader på selve køretøjet. Med en kaskoforsikring er du godt dækket i forhold til de mange former for skader, som dit køretøj kan blive udsat for ex. færdselsuheld, tyveri, hærværk, brand og lignende. Der kan også suppleres med vejhjælp.

Hos Din Forsikringsmægler ApS, tager vi hånd om forhandlingen af den bedste bilforsikring til din virksomhed. Vi sørger for korrekte dækninger, rimelige priser og retfærdig skadesbehandling.

Lad en af vores forsikringsmæglere nær dig, tage kontakt og drøfte dine konkrete behov mv.

⇒ Udfyld formularen nederst for en uforpligtende samtale.

Vi indhenter priser og forhandler for dig

1. Fuldmagt

Læs mere

Fuldmagt

Vi udarbejder en fuldmagt og indhenter de nødvendige oplysninger om forsikringerne.
Derudover udfærdiges en samarbejdsaftale.

2. Analyse

Læs mere

Analyse

Der udarbejdes en grundig forsikringsanalyse og behovsdækning. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed samt ønsker og risici.

3. Udbud

Læs mere

Udbud

Analysen sendes i udbud hos en række forsikringsselskaber, og vi sammensætter den optimale forsikringsløsning. Beslutningen ligger hos jer, men arbejdet og ansvaret er vores.

4. Overblik

Læs mere

Overblik

Med den nye forsikringsløsning kan du nemt overskue virksomhedens forsikringer, præmier, skader mv. på onlineportalen.

Få et opkald

Bliv kontaktet og få en snak om dine forsikringsforhold. I langt de fleste tilfælde kan vi lave en bedre løsning til din virksomhed.
    Vi hjælper jer til at få en korrekt dækkende transportforsikring

    ET STÆRKT HOLD

    Hos Din Forsikringsmægler har vi samlet nogle af de dygtigste forsikringsmæglere inden for erhvervsforsikringer til små og mellemstore virksomheder. Vi skæddersyer jeres forskringsløsninger, og sørger for at I får korrekte forsikringer til den rette pris.

    Lad os afdækker jeres behov, hvorefter vi indhenter tilbud fra både danske og udenlandske forsikringsselskaber. Beslutningen er din, men arbejdet og ansvaret er vores.

    [rev_slider alias=”logo-slider” /]