ERHVERVSREJSEFORSIKRING

Hjem/Erhvervsforsikringer/Erhvervsrejseforsikring

Lad Din Forsikringsmægler forhandle din Erhvervsrejseforsikring

Det er vigtigt at sørge for at medarbejderne er dækket af en erhvervsrejseforsikring, når de er på korte eller lange erhvervsrejser i udlandet. En erhvervsrejseforsikring kan tilpasses til både forretningsrejser og udstationering, så de ansatte får tryghed og sikkerhed på rejsen både ved sygdom og skader.

Sender firmaet en medarbejder til udlandet uden en erhvervsrejseforsikring, kan det blive en dyr og ubehagelig oplevelse. Bliver medarbejderen syg ellers kommer til skade under opholdet, skal behandlinger, hospitalsudgifter og medicin betales af egen lomme.

Hos Din Forsikringsmægler ApS, tager vi hånd om forhandlingen af den bedste erhvervsrejseforsikring til din virksomhed. Vi sørger for korrekte dækninger, rimelige priser og retfærdig skadesbehandling.

Lad en af vores forsikringsmæglere nær dig, tage kontakt og drøfte dine konkrete behov mv.

⇒ Udfyld formularen nederst for en uforpligtende samtale.

Vi indhenter priser og forhandler for dig

1. Fuldmagt

Læs mere

Fuldmagt

Vi udarbejder en fuldmagt og indhenter de nødvendige oplysninger om forsikringerne.
Derudover udfærdiges en samarbejdsaftale.

2. Analyse

Læs mere

Analyse

Der udarbejdes en grundig forsikringsanalyse og behovsdækning. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed samt ønsker og risici.

3. Udbud

Læs mere

Udbud

Analysen sendes i udbud hos en række forsikringsselskaber, og vi sammensætter den optimale forsikringsløsning. Beslutningen ligger hos jer, men arbejdet og ansvaret er vores.

4. Overblik

Læs mere

Overblik

Med den nye forsikringsløsning kan du nemt overskue virksomhedens forsikringer, præmier, skader mv. på onlineportalen.

Få et opkald

Bliv kontaktet og få en snak om dine forsikringsforhold. I langt de fleste tilfælde kan vi lave en bedre løsning til din virksomhed.
    Vi hjælper jer til at få en korrekt dækkende transportforsikring

    ET STÆRKT HOLD

    Hos Din Forsikringsmægler har vi samlet nogle af de dygtigste forsikringsmæglere inden for erhvervsforsikringer til små og mellemstore virksomheder. Vi skæddersyer jeres forskringsløsninger, og sørger for at I får korrekte forsikringer til den rette pris.

    Lad os afdækker jeres behov, hvorefter vi indhenter tilbud fra både danske og udenlandske forsikringsselskaber. Beslutningen er din, men arbejdet og ansvaret er vores.

    [rev_slider alias=”logo-slider” /]