LØSØREFORSIKRING

Hjem/Erhvervsforsikringer/Løsøreforsikring

Lad Din Forsikringsmægler forhandle din Løsøreforsikring

En løsøreforsikring sikrer virksomhedens ejendele i tilfælde af brand, tyveri og vandskade. Det kan være skade på inventar, maskiner, varelager mv. Regningen bliver stor, hvis det pludselig bliver nødvendigt at anskaffe nyt udstyr. Følgeudgifter som f.eks. oprydning efter brand, bliver også dækket. Derfor kan en løsøreforsikring vise sig at være pengene værd.

Der er endvidere mulighed for en række udvidelser i form af el-skadedækning og anden pludselig skade.

Hos Din Forsikringsmægler ApS, tager vi hånd om forhandlingen af den bedste løsøreforsikring til din virksomhed. Vi sørger for korrekte dækninger, rimelige priser og retfærdig skadesbehandling.

Lad en af vores forsikringsmæglere nær dig, tage kontakt og drøfte dine konkrete behov mv., så I kan få en korrekt løsøreforsikring på plads.

⇒ Udfyld formularen nederst for en uforpligtende samtale.

Vi indhenter priser og forhandler for dig

1. Fuldmagt

Læs mere

Fuldmagt

Vi udarbejder en fuldmagt og indhenter de nødvendige oplysninger om forsikringerne.
Derudover udfærdiges en samarbejdsaftale.

2. Analyse

Læs mere

Analyse

Der udarbejdes en grundig forsikringsanalyse og behovsdækning. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed samt ønsker og risici.

3. Udbud

Læs mere

Udbud

Analysen sendes i udbud hos en række forsikringsselskaber, og vi sammensætter den optimale forsikringsløsning. Beslutningen ligger hos jer, men arbejdet og ansvaret er vores.

4. Overblik

Læs mere

Overblik

Med den nye forsikringsløsning kan du nemt overskue virksomhedens forsikringer, præmier, skader mv. på onlineportalen.

Få et opkald

Bliv kontaktet og få en snak om dine forsikringsforhold. I langt de fleste tilfælde kan vi lave en bedre løsning til din virksomhed.
    Vi hjælper jer til at få en korrekt dækkende transportforsikring

    ET STÆRKT HOLD

    Hos Din Forsikringsmægler har vi samlet nogle af de dygtigste forsikringsmæglere inden for erhvervsforsikringer til små og mellemstore virksomheder. Vi skæddersyer jeres forskringsløsninger, og sørger for at I får korrekte forsikringer til den rette pris.

    Lad os afdækker jeres behov, hvorefter vi indhenter tilbud fra både danske og udenlandske forsikringsselskaber. Beslutningen er din, men arbejdet og ansvaret er vores.

    [rev_slider alias=”logo-slider” /]