RETSHJÆLPSFORSIKRING

Hjem/Erhvervsforsikringer/Retshjælpsforsikring

Lad Din Forsikringsmægler forhandle din Retshjælpsforsikring

En retshjælpsforsikring dækker udgifter til juridisk bistand, når virksomheden er part i en tvist, hvad enten man er sagsøger eller sagsøgte. Som virksomhed er der altid en risiko for at blive uenig med en leverandør eller kunde. Det kan eksempelvis være mangler ved varer, mangler ved udført arbejde, tvister i erhvervslejeforhold mv. Når parterne ikke kan opnå enighed, ender en del uoverensstemmelser i retten.

En retssag kan blive dyr, og derfor er det en god ide at have en retshjælpsforsikring. Vi kan også tilbyde retshjælpsforsikring til boligudlejningsejendomme.

Hos Din Forsikringsmægler ApS, tager vi hånd om forhandlingen af den bedste advokatansvarsforsikring til din virksomhed. Vi sørger for korrekte dækninger, rimelige priser og retfærdig skadesbehandling.

Lad en af vores forsikringsmæglere nær dig, tage kontakt og drøfte dine konkrete behov mv.

⇒ Udfyld formularen nederst for en uforpligtende samtale.

Vi indhenter priser og forhandler for dig

1. Fuldmagt

Læs mere

Fuldmagt

Vi udarbejder en fuldmagt og indhenter de nødvendige oplysninger om forsikringerne.
Derudover udfærdiges en samarbejdsaftale.

2. Analyse

Læs mere

Analyse

Der udarbejdes en grundig forsikringsanalyse og behovsdækning. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed samt ønsker og risici.

3. Udbud

Læs mere

Udbud

Analysen sendes i udbud hos en række forsikringsselskaber, og vi sammensætter den optimale forsikringsløsning. Beslutningen ligger hos jer, men arbejdet og ansvaret er vores.

4. Overblik

Læs mere

Overblik

Med den nye forsikringsløsning kan du nemt overskue virksomhedens forsikringer, præmier, skader mv. på onlineportalen.

Få et opkald

Bliv kontaktet og få en snak om dine forsikringsforhold. I langt de fleste tilfælde kan vi lave en bedre løsning til din virksomhed.
    Vi hjælper jer til at få en korrekt dækkende transportforsikring

    ET STÆRKT HOLD

    Hos Din Forsikringsmægler har vi samlet nogle af de dygtigste forsikringsmæglere inden for erhvervsforsikringer til små og mellemstore virksomheder. Vi skæddersyer jeres forskringsløsninger, og sørger for at I får korrekte forsikringer til den rette pris.

    Lad os afdækker jeres behov, hvorefter vi indhenter tilbud fra både danske og udenlandske forsikringsselskaber. Beslutningen er din, men arbejdet og ansvaret er vores.

    [rev_slider alias=”logo-slider” /]