Din Forsikringsmægler får nu også en base i det jyske. Vi har fået kontor i smilets by Aarhus. Nogle fantastiske lokaler lige uden for centrum med super gode faciliteter, og et fællesskab der tæller lige under 150 personer.

COO, Michael Beisner glæder sig også over at kunne bringe vores jyske folk tættere sammen. Vi kan få intensiveret JYSK-Erfa, og med en fast base kan vi nemt invitere kunder, samarbejdspartnere og leverandører ind. Der er også planer om at afholde kundearrangementer og meget andet.

Vi håber også, at det bliver en attraktiv arbejdsplads for nye medarbejdere, og vil lade os inspirere af rådgivnings- og IT-virksomheden Elbek & Vejrup, som også har til huse i kontorfællesskabet. De er netop blevet kåret som den bedste arbejdsplads blandt mellemstore virksomheder. Ifølge medarbejderne findes der ganske enkelt ikke et bedre sted at arbejde. Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionel gode arbejdspladser. Spørger man administrerende direktør Niels Elbek fortæller han, at de bruger meget krudt på at være de bedste  til deres fag. Tillykke til vores naboer, vi glæder os til at dele hverdagen med jer.

Besøg os på Tangen 6, 8200 Århus N. Se på kort.

Vi glæder os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen fra den 2. januar 2019.