Professionelt og eksklusivt netværk med god energi og relationer

Værdiskabende netværk er populære, og et godt samlingspunkt for at skabe nye forretninger og relationer. Vores mæglerkonsulent Nicolai Damgaard tog i december 2017 initiativ til at starte et anderledes – og aktivt netværk.

Nicolais filosofi er, at vi alle løber stærkt og gerne vil nå det hele, så hvorfor ikke lave en kombination af de ting man gerne vil – men ofte ikke har tid til i en travl hverdag? Derfor fik han stablet NETVÆRK MED PULS på benene: Træning og netværk på 1 time.

Nicolai er facilitator for netværket, hvor der er skarpe krav til medlemmerne. Alle skal være indstillet på 100 % effektiv træning med andre ligesindede beslutningstagere og ledere. Formålet er at skabe energi til kerneforretningen og familien.

Medlemmerne i netværket mødes hver torsdag kl. 7-8. De starter med succeshistorier og en kort præsentation. Herefter trænes der intenst i 30 min. Under den efterfølgende morgenmad bliver tiden udnyttet til at netværke.

Hver uge er det forskellige trænere, der pisker netværket igennem, og der trænes alle former for workouts – Yoga, Golf, Spinning, Crossfit, Ski n’ Bike. Alle, uanset form og kondital kan være med. Det er et non profit netværk, og indimellem besøger de også andre træningscentre for inspiration og afveksling.

Er du fra Randers området, og har du lyst til at kickstarte din torsdag morgen i et professionelt og eksklusivt netværk med god energi og relationer? Kontakt Nicolai på mail: nd@dinforsikringsmaegler.dk Det kræver blot at du enten er virksomhedsejer eller beslutningstager.