På grund af de personlige relationer og kompetent rådgivning, rykkede vi til Din Forsikringsmægler

Hos Såby Snedkeri ApS lægger de vægt på at levere gode resultater – til aftalt tid. Forretningen kører godt, og de mente selv, at der var styr på deres forsikringer, men tiden gjorde at de ikke havde fokus på det.

Martin Wagner Odgaard, der ejer af Såby Snedkeri, kendte Carsten Wonge fra hans tidligere job i et forsikringsselskab. Carsten fortalt om sit nye job hos Din Forsikringsmægler, og sin nye rolle som uvildig forsikringsrådgiver. Han tilbød at gennemgå deres forsikringer, og undersøge for eventuelle fejl og risici.

Et samarbejde kom i hus, og Carsten kunne hurtigt konkludere at Såby Snedkeri betalte for meget for deres forsikringer. Værst var at de var dobbeltforsikret på deres arbejdsskadeforsikring. Den ene af de to forsikringer blev derfor opsagt, hvormed de opnåede en årlig besparelse på 96.000 kr. Derudover kunne de via mæglerens udbud også spare penge ved at omlægge nogle af deres andre forsikringer. Særligt på biler og arbejdsmaskiner var der store besparelser

På trods af, at det koster et årligt gebyr at have en forsikringsmægler, er Martin Wagner Odgaard ikke et sekund i tvivl om det er alle pengene værd. Nu kan mægleren gøre sit arbejde, og Såby Snedkeri kan bruge deres tid på drift og kunder. Man bliver klog af skade.

Samarbejde er udover et spørgsmål om økonomi, også en tillidssag og kemien skal være i orden. Fremadrettet holder de opfølgningsmøde én gang årligt. Her gennemgås alle forsikringer, og nye behov afdækkes. Derudover er Carsten kun et telefonopkald væk, hvis der er spørgsmål eller sker skader.

Alt i alt er Såby Snedkeri meget tilfredse med samarbejdet med Carsten Wonge. En forsikringsmægler har en stor faglig viden, som man får stor fordel af som kunde.