Korrekt rådgivning og en gennemskuelig forretningsmodel

Morten Sparre Vestergaard ejer Sparretømreren & Søn ApS sammen med sin far. Han kom ind i firmaet for tre år siden, og tog hurtig en beslutning om at forsikringer var noget andre skulle tage sig af. Mortens fokus er på vækst af firmaet, hvilket han på fornemste vis er lykkedes med.


Sparretømreren & søn ApS

Grunden til at Sparretømreren har valgt Din Forsikringsmægler og Mikkel Vesti Kristiansen, var i første omgang en personlig reference. Morten vil have korrekt rådgivning og en gennemskuelig forretningsmodel. Han lægger vægt på en god kommunikation med mægleren, og at man forstår, hvad der bliver sagt.

Hos Sparretømreren betaler de gerne for at lægge det fulde ansvar over på mæglerens skuldre. Det medfører at de rigtige forsikringer bliver købt til den bedste pris. Dette på grund af udbuddet blandt selskaberne samt forsikringsmæglerens indsigt. Der bliver genforhandlet korrekt, og man bliver ikke snydt af 5-årige aftaler. Skulle der komme skader, har de en klar aftale om at disse varetages af Mikkel.

Morten mener ikke, det er et fordyrende led at have en forsikringsmægler. For ham er det vigtigste, at der er styr på policerne samt at personale og firma er korrekt dækket. Til gengæld kan han koncentrere sig om at passe forretningen.

Og at Sparretømrerens bilforsikringer nu koster 4.000 kr. pr. bil, hvor de før betalte 7.500 kr., bekræfter blot at mægleren har gjort sit arbejde. Næste år går de i udbud med hele deres portefølje.