Samarbejde med BT

Af dagbladet BT er vi blevet bedt om at analysere et konkret forsikringsbehov. Det resulterede i et fordelagtigt økonomisk udbytte for kunden på ca. 25 %, vel og mærke med korrekte forsikringer til følge.

I hverdagen arbejder vi hos Din Forsikringsmægler primært med indkøb og løbende servicering af forsikringer til virksomheder samt andels- og ejerforeninger.

Vigtigste råd omkring indkøb af forsikringer: Benyt en fagperson hvis du ikke selv har indsigt eller overblik. Det kan have store økonomiske og menneskelig omkostninger ved manglende indsigt.

Forsikringstjek

Vores direktør og forsikringsmægler Lars Kortegaard har udarbejdet et forsikringstjek for en børnefamilie bosiddende i København på deres private forsikringer. Lars indhentede tilbud hos ni selskaber, og bad dem om hver især at give tilbud på familiens samlede forsikringer. Det hurtige overblik viser at familien kan spare over 7.000 kr. årligt ved at sammenlægge alle deres forsikringer hos det billigste selskab.

Det skal understreges, at der var mangler og fejl i flere af tilbuddene, og det billigste, som man valgte at fokusere på var uklart i forhold til bl.a. skadedyr og vandskader. Begge meget vigtige områder for familien. I 2011 blev de hårdt ramt af skybruddet i Københavnsområdet.

Korrekte forsikringer giver tryghed

Gennemsnitligt har det en økonomisk gevinst på mellem 17 og 25%, når vi indkøber strategisk og skaber en konkurrencesituation – uden at gå på kompromis med kundernes dækninger. Det kan også have værdi at vurdere om forsikringerne med fordel kan placeres hos specialist forsikringsselskaber.

Hvad familien ender med at vælge af forsikringsløsning ligger endnu ikke fast. Der er også en mulighed for at købe hos forskellige selskaber, hvilket de har gjort hidtil. Vi hos Din Forsikringsmægler glæder os over, at familien i fremtiden er korrekt forsikret. Det giver øget indsigt samt tryghed og overblik.

Læs artiklen fra avisen her: Link

Online artiklen kan læses her: Link (kun for abonnenter).